baner (3)

nyheter

Bruken av heisreklamemaskin vil sette i gang en ny trend for LCD-reklamespiller

Hva er en interaktiv skjerm

spiller

Med den økende utviklingstrenden av lcd-reklamespiller, har alle typer heisreklamemaskiner blitt lansert i heiser, og det sprer all slags reklame, som gradvis har blitt et relativt vanlig fenomen.

Heisreklamemaskinen bruker høyoppløselig LCD-skjerm, høy oppløsning og høy lysstyrke, noe som gjør videobildet bedre, og kan støtte en rekke publisitetsmetoder, for eksempel lyd, video, bilder, undertekster, etc., og gir folk en sterkere visuell innvirkning, minnet om reklameprodukter er dypere.

Med den intelligente oppgraderingen av terminalutstyr og den kontinuerlige forbedringen av tjenester, er funksjonene til heisreklamemaskiner ikke lenger begrenset til reklame.Under normale omstendigheter støtter heisreklamemaskinen kringkasting av nyheter, bygningsadministrasjonskunngjøringer, serviceinformasjon, kommersielle annonser, værmeldinger, etc.

Heisreklamemaskiner er hovedsakelig installert i heiser i kommersielle bygninger, boliger, kjøpesentre, offentlige virksomheter, etc., og brukes også ofte i bedriftsinterne heiser for fremme av bedriftskultur.Kontorheiser har stor flyt av mennesker og sterk stenging, noe som gjør at media følger stor oppmerksomhet og kan gi annonseverdi.Annonseskjermen kan presentere streaming av video og bilder, med rike medieformer, sterk følelse av teknologi og høy aksept.

Med utviklingen av teknologier som Internet of Things, har heismedier gradvis oppdatert fra enkle rammeannonser til digitale annonser.Det intelligente kontroll- og fjernkontrollsystemet til heisreklamemaskiner oppfyller behovene til digitale annonser.

Ring meg hvis du er interessert!Whatsapp: 86-18675584035 e-post:frank@ledersun-sz.com 


Innleggstid: 28. april 2022